Om mig

Jeg, Asger Ravn/indehaver, har besluttet mig for at lave et lidt anderledes indlæg her, hvor jeg vil fortælle jer lidt om mig selv, så I ved, hvem I arbejder sammen med.

Jeg hedder Asger Ravn Madsen, og jeg er 21 år gammel. Jeg har taget min gymnasieuddannelse på Horsens Statsskole. Jeg har altid interesseret mig meget for IT, og da jeg en dag fik muligheden for at lave en hjemmeside for min far, slog jeg til med det samme. Det greb mig og gav mig ideen til at starte min egen virksomhed, hvor jeg tilbyder at lave hjemmesider for folk.

Jeg synes, at det er sjovt at have med IT og hjemmesider at gøre, og jeg bruger al min fritid på det, så I vil altid kunne få hjælp til jeres hjemmeside eller komme i kontakt med mig, da jeg altid sidder ved mailen og mobilen. Under referencer kan du se et udpluk af hvad det er blevet til i løbet af årene.

I dag er jeg, udover at lave hjemmesider, ansat som IT-ansvarlig på Hulvej Skole i Horsens. Jeg er på skolen fra klokken 8.00-12.00, og så arbejder jeg med hjemmesider fra klokken 12.00.

Med venlig hilsen
Asger Ravn Madsen

Om virksomheden

Ravn-Hjemmesider blev startet i 2011 da jeg kun var 16 år gammel. Det var dog først i slutningen af 2012 at der begyndte at komme gang i forretningen. Det endte med at blive til fem hjemmesider i løbet af 2012. Men så tog tingene fart og i løbet af 2013 blev det til 50 hjemmesider, 80 hjemmesider i 2014, 84 hjemmesider i 2015 og hele 118 hjemmesider i 2016

I løbet af de sidste seks  år har jeg lavet mange forskellige typer opgaver for mange forskellige kunder. Jeg har haft kunder i Kina, Afrika og Mexico, og jeg har lavet alt fra hjemmesider til den lokale sportsforening til mellemstore virksomheder til hobbyfuglespotteren.

Det nyeste er at jeg i 2015 er begyndt at tilbyde WordPress hjemmesider, hvilket er et kæmpe skridt for virksomheden.

Med venlig hilsen
Ravn-Hjemmesider.dk

 Gammelt logo Ravn Hjemmesider
2011-2012
Ravn-Hjemmesider - Få lavet en hjemmeside nemt og billigt
2013 
 Få lavet en billig hjemmeside Ravn-Hjemmesider
2014
 Få lavet en hjemmeside Ravn Hjemmesider
2015

Medarbejdere:

Asger Ravn

Indehaver, Salg, Administration //
asger@ravn-hjemmesider.dk

Jonas Højberg

Asbjørn Lund

Simon Burkarl

Bertram Pettersson

Jesper Steffensen

Jonas Ochwat

Anton Breinholt