• Kontakt mig for en uforpligtende dialog om din kommende hjemmeside:

Om mig

Jeg, Asger Ravn/indehaver, har besluttet mig for at lave et lidt anderledes indlæg her, hvor jeg vil fortælle jer lidt om mig selv, så I ved, hvem I arbejder sammen med.

Jeg hedder Asger Ravn Madsen, og jeg er 25 år gammel. Jeg har taget min gymnasieuddannelse på Horsens Statsskole. Jeg har altid interesseret mig meget for IT, og da jeg en dag fik muligheden for at lave en hjemmeside for min far, slog jeg til med det samme. Det greb mig og gav mig ideen til at starte min egen virksomhed, hvor jeg tilbyder at lave hjemmesider for folk.

Jeg synes, at det er sjovt at have med IT og hjemmesider at gøre, og jeg bruger al min fritid på det, så I vil altid kunne få hjælp til jeres hjemmeside eller komme i kontakt med mig, da jeg altid sidder ved mailen og mobilen. Under referencer kan du se et udpluk af hvad det er blevet til i løbet af årene.

Jeg har i 6 år sidde som IT-ansvarlig på Hulvej Privatskole i Horsens. Dette opsagde jeg i slutningen af 2020. I dag er jeg ejer jeg udover Ravn Hjemmesider også firmaerne A-Klassen IVS, SMASH Padelcenter ApS og Kollemortenvej 88.

Med venlig hilsen
Asger Ravn Madsen

Om Ravn Hjemmesider

Ravn-Hjemmesider blev startet i 2011 da jeg kun var 16 år gammel. Det var dog først i slutningen af 2012 at der begyndte at komme gang i forretningen. Det endte med at blive til 5 hjemmesider i løbet af 2012. Men så tog tingene fart og i løbet af 2013 blev det til 50 hjemmesider, 80 hjemmesider i 2014, 84 hjemmesider i 2015 og hele 118 hjemmesider i 2016

I løbet af de sidste otte år har jeg lavet mange forskellige typer opgaver for mange forskellige kunder. Jeg har haft kunder i Kina, Afrika og Mexico, og jeg har lavet alt fra hjemmesider til den lokale sportsforening til mellemstore virksomheder til hobbyfuglespotteren.

I 2015 begyndte jeg at tilbyde WordPress hjemmesider, hvilket har vist sig har været en stor succes, og netop denne type hjemmesider er det som vi laver klart mest af. I forbindelse med den høje efterspørgsel på WordPress hjemmesider, har jeg siden starten 2015 og frem til i dag løbende ansat webdesignere til at hjælpe mig.

Med venlig hilsen
Ravn-Hjemmesider.dk

 Gammelt logo Ravn Hjemmesider2011-2012
2013 

2014

 Få lavet en hjemmeside Ravn Hjemmesider2015-

Medarbejdere:

Asger Ravn

Indehaver / Salg

Martin Pedersen

Webdesigner

Maja Winther Hansen

Bogholderi